Belediye Başkanımız Dr. Necdet Aksoy'dan projemize destek

31.12.2013 09:19

Konarı Orta Okulunun AB Projesine Başkan Aksoy’dan Destek

Başkan Aksoy’u Makamında Ziyaret Eden Konarı Ortaokulu Öğrencileri (Fatih Yıldırım ve Aysu Gündüz) Avrupa Birliği Projelerini Anlattılar.
Türkçe Öğretmenleri Çağdaş Ateş ve İngilizce Öğretmenleri Türkay özgen ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret eden  Konarı Ortaokulu Öğrencileri “ Çocukları Multimedyadan ve Onun Olumsuz Etkilerinden Uzaklaştırmak “ konulu ve  " Challenges Beyond My Own Small Universe (Kendi Küçük Dünyamın da Ötesindekiler) "  başlıklı Avrupa Birliği Projelerini anlatıp hem destek istediler hem de yapılan başarılı çalışmalardan ve özellikle gençler ve çocuklar için yapılan yatırımlardan ötürü teşekkür ettiler.
 

 Proje tamamlandığında Konarı Ortaokulundan 14 öğrenci 2015 yılının Haziran ayına kadar 7 şerli 2 grup olmak üzere Bulgaristan ve Polonya’ya gidecekler ve ilk grup Nisan ayında Polonya'yaya gidecek. 5-9 Mart 2014 tarihleri arasında ise Polonya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, İspanya, İtalya ve Bulgaristan'dan 20 öğretmen şehrimizde konuk olacaklar.
 

Böylesi güzel ve önemli bir projeye imza attıkları için öğrencileri kutladığını ve gurur duyduğunu dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “çocuklarımız çok güzel bir proje hazırlamışlar. Bizlerde yerel yönetimler olarak gençlerimize, çocuklarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı ve destek olmalıyız diye düşünüyorum. İnşallah başarılı bir proje çalışması olur. Ben yeniden çocuklarımızı kutluyor, projelerine destek vermekten büyük gurur duyacağımı ifade ediyor, ziyaretlerinden ötürü kendilerine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

https://www.safranbolu-bld.gov.tr/?/haberler/konari-orta-okulunun-ab-projesine-baskan-aksoydan-destek-1719

https://www.haberler.com/konari-orta-okulunun-ab-projesine-baskan-aksoy-dan-5478403-haberi/